Termékfejlesztés, műszaki tanácsadás

Termékfejlesztő részlegünk egyik legfontosabb feladata az egyedi megrendelések alapján történő tervezés, illetőleg a későbbi gyártás szakmai előkészítése.

Ha Önnek bármilyen, a cégünk referenciájához kapcsolódó elgondolása van, mi úgy a design, mint a termékfejlesztés kapcsán a segítségére leszünk.

Amennyiben designer segíti munkáját, ám a szakmai kivitelezés fázisában igényelné a segítségünket, ne habozzon: keressen fel bennünket bátran!

Szinte bármilyen egyedi műanyag-, vagy lemezalkatrészt rövid határidőn belül elkészítünk, annak függvényében, hogy a kért termék mennyire összetett, vagy annak anyaga mennyiben kíván meg speciális bánásmódot.

A műszaki tanácsadás területén is segítjük mindazokat, akik bennünket választanak.

Gyakori jelenség, hogy egy adott ötlet már megszületett, a végtermék pontos definiálása már megtörtént (a termékfejlesztés és a design folyamatain túl vagyunk), azonban a műszaki elgondolások rendszerbe integrálása még hátra van.

Műszaki osztályunk összeszokott csapata garantáltan olyan megoldásokat kínál, melyek használhatósága és funkcionális előnyei felől nem lehet kétség.

Mi a legjobbat szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek!

Legyen szó tehát bármilyen elgondolásról a szakterületen belül, forduljon hozzánk bizalommal!

Ide kattintva máris kérheti ajánlatunkat fejlesztés, design, vagy műszaki tanácsadás kapcsán.

ELÉRHETŐSÉGEK

Váci telephely
Cím: 2600 Vác, Csatamező utca 1.
Telefon: +36 27 503 520

Szadai gyár
Cím: 2111 Szada, Ipari Park út 11.
Telefon: +36 28 366 981

E-Mail: info@ratiolab.hu

Copyright © 2023 ratiolab®. All rights reserved

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!