Gyártás, műanyag termékek gyártása

A Ratiolab saját fröccsüzemében lényegében bármilyen típusú műanyag terméket képes legyártani, legyen szó kisebb darabokról tömeggyártásban, vagy középméretű, egyedi termékekről.

Gyártásunk rendkívül tiszta körülmények között, túlnyomórendszerrel felszerelt helyiségekben történik, légkondicionált és speciálisan szűrt levegővel ellátva.

Igen széles a paletta, hiszen gépparkunk tartalma a 60 tonnás géptől kezdve egészen a 160 tonnás gépig terjed, hidraulikus vagy elektromos kivitelekben, valamennyi szükséges periféria eszközzel együtt.
Igények szerint a gyártás egészen a csomagolásig teljesen automatizálva történik. Biztosítva van a professzionális minőségellenőrzés, akár részletes dokumentációkkal ill. riportokkal.

Ennek megfelelően igen sok terület számára készítünk különféle termékeket az igényeknek megfelelően.

Mely célpiac számára gyártunk műanyagot?

  • Laboratóriumok
  • Egészségügyi ipar
  • Vegyipar
  • Háztartási területek
  • Autóipar
  • Elektronikai ipar

Gépparkunk

Rendelkezésünkre állnak hidraulikus és elektromos fröccsentő gépek 60 – 160 tonnás záróerőig, ill. 62 – 325 gr. maximális fröccsentő adagig.

Papírfeldolgozás

Papírtermékek (díszdoboz) készítését is vállaljuk, maximum 150x150x100 mm-ig. A papírok felületével és a gyártás során felhasznált anyagokkal kapcsolatban érdeklődjön bátran.

Ide kattintva felveheti velünk a kapcsolatot, s kérheti egyedi ajánlatunkat.

ELÉRHETŐSÉGEK

Váci telephely
Cím: 2600 Vác, Csatamező utca 1.
Telefon: +36 27 503 520

Szadai gyár
Cím: 2111 Szada, Ipari Park út 11.
Telefon: +36 28 366 981

E-Mail: info@ratiolab.hu

Copyright © 2023 ratiolab®. All rights reserved

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!